· 

Hej og Moin: Maria Gjedsted fra Kalundborgegnens Erhvervsråd

Må jeg præsentere mig selv? Maria Gjedsted er erhvervskonsulent og projektleder i Kalundborgegnens Erhvervsråd, og er ansvarlig for SG3 i GrønBusiness-projektet:

 

Motivation: Bæredygtighed er ikke kun klima, selvom klima er yderst vigtigt. Det er respekt for vores natur, vores klode, vores medmennesker og respekt for hvordan man arbejder sammen. En bæredygtig fremtid er værd at stræbe efter.

Målsætninger: Bæredygtighed handler ikke kun om økonomiske mål, men rettere at arbejde mod en fremtid, hvor der er plads og rum til alle. Virksomhederne spiller en afgørende rolle for, at dette kan lykkedes. Derfor er det en vigtig opgave at sikre, at så mange virksomheder som muligt, får adgang til værktøjer og hjælp i deres rejse mod bæredygtighed.
Dét er hvad GrønBusiness arbejder i mod.

Tysk-dansk samarbejde: Bæredygtighed er større end det enkelte menneske. Det er samfundsansvar, på tværs af landegrænser. Så derfor betyder det meget, at partnere fra både Danmark og Tyskland går sammen om opgaven, åbner op for hinandens verdener og giver mulighed for at samarbejde gennem sprog og lande barrierer.


Kalundborgegnens Erhvervsråd:

Placering af Kalundborgegnens Erhvervsråd i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.
Placering af Kalundborgegnens Erhvervsråd i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.

Kalundborgegnens Erhvervsråd yder erhvervsservice for hele Kalundborg kommunes erhvervsliv, i form af sparring og vejledning, netværksskabelse og interessentarbejde.

 

Placering:

Bredgade 44, 1
4400 Kalundborg
Danmark
 

Rollen i GrønBusiness:

  • Lead delmål 3 (SG3) "Concept for sustainability advice"
  • Udvikle modeller og metoder til at hjælpe SMV’er med at arbejde med bæredygtighed, gennem at klæde erhvervsfremmeaktører på til opgaven