· 

Hej og Moin: Laila Carlsen fra Sorø Erhverv

Må vi præsentere os selv? Laila Carlsen er erhvervschef i Sorø Erhverv, en del af Sorø Kommune, og er co-lead på SG3 i GrønBusiness-projektet:


Motivation: Bæredygtighed er ikke kun godt for klima og miljø – det kan også ses på bundlinjen. Virksomhederne skal bruge den grønne dagsorden aktivt – til gavn for klima og miljø og for at kunne rekruttere kvalificerede medarbejdere og tiltrække kunder, som har et stadigt større fokus på virksomheders bæredygtighedsprofil.


Målsætninger: ESG, grøn omstilling og bæredygtighed kan virke som en jungle for små og mellemstore virksomheder. Med GrønBusiness kan vi sammen finde værktøjer og modeller, som både er brugbare for os, der arbejder pragmatisk med erhvervslivet, og som de små og mellemstore virksomheder kan se sig selv i.


Tysk-dansk samarbejde: Det er sundt at se ud over grænser og finde inspiration. Det tysk-danske samarbejde giver et interessant indblik i andre tilgange til det at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling og at få erhvervslivet til at tænke grønt.


Sorø Erhverv:

Placering af Sorø Erhverv i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.
Placering af Sorø Erhverv i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.

Sorø Erhverv er kommunens erhvervsservice, der kan hjælpe med sparring og vejledning til alle kommunens virksomheder, selvstændige og iværksættere.

 

Placering:

Rådhusvej 8

4180 Sorø

Danmark

 

Rollen i GrønBusiness:

  • Co-Lead delmål 3 (SG3) "Concept for sustainability advice"