· 

KielRegion: Nye arrangementsserie „Business & Brötchen“

Fuldt hus på den fuldt bookede "Business & Brötchen" #1!
Fuldt hus på den fuldt bookede "Business & Brötchen" #1!

Fuldt hus: Den 24. juli mødtes iværksættere med interesse for bæredygtighed hos TRASER Software GmbH for at diskutere veje og udfordringer i forhold til virksomheders bæredygtighed.

Den nye arrangementsserie „Business & Brötchen“ er organiseret af KiWi, opencampus.sh, EDIH.SH, Handwerkskammer Lübeck og KielRegion i GrønBusiness-projektet.

Som den første vært for den nye serie af arrangementer inviterede TRASER gæster til Friedrichsort. Administrerende direktør Torben Weber præsenterede virksomhedens køreplan fra det første kick-off-møde til workshops med medarbejdere og det frivillige bæredygtighedsteam i virksomheden.


sin hovedtale forklarede Niels Christiansen fra bæredygtighedskonsulentfirmaet Sustaineration, hvordan man udvikler og implementerer bæredygtighedsstrategier og -tiltag. Han understregede vigtigheden af en væsentlighedsanalyse, som kan bruges til at identificere de vigtigste faktorer for forandring.

Deltagerne diskuterede derefter deres egne erfaringer og løsninger i grupper. Erfaringerne med hensyn til bæredygtighed og virksomhedsstørrelser var farverige, hvilket skabte en særlig spændende udveksling. Et vigtigt emne for virksomhederne var inddragelsen af medarbejderne på rejsen mod større bæredygtighed.

»Mange tak for den gode stemning og en stor tak til TRASER for at være vært for arrangementet. Vi er meget glade for den store respons og ser frem til næste Business & Brötchen, som finder sted i november!« konkluderede arrangørerne.

Har du spørgsmål, ideer, eller vil du gerne selv være vært for et Business & Brötchen-arrangement? Så kontakt Mandy Drebold på m.drebold@kielregion.de.